Symposium MedischOnderwijs.nl

Op woensdag 16 april 2008 organiseert de werkgroep E-learning van de Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs het Symposium MedischOnderwijs.nl van 13.00 tot 17.30 uur in het onderwijsgebouw van het LUMC.

Het Symposium MedischOnderwijs.nl geeft een actueel beeld van het gebruik van E-learning materiaal in het medisch onderwijs. De E-learning werkgroep demonstreert de door de UMCs ontwikkelde E-learning modules. Ook bedrijven die E-Learning programmatuur ontwikkelen en aanbieden zullen vertegenwoordigd zijn op een informatiemarkt.

De doelgroep van het symposium is docenten, onderwijscoöordinatoren en E-learning ontwikkelaars op verschillende opleidingsniveaus van de geneeskunde en paramedische opleidingen (universitair, HBO en post-academisch, verpleegkunde etc.)

Het symposium bestaat uit 3 plenaire sessies van ruim een uur met hands-on demonstraties in de pauzes en een borrel na afloop:

  • de eerste sessie bestaat uit voornamelijk docenten die vertellen over hoe zij E-learning in het onderwijs inzetten,
  • de tweede sessie wordt gevuld door leden van de E-learning werkgroep die kort demonstreren welke E-Learning modules zij beschikbaar stellen in MedischOnderwijs.nl
  • de derde sessie is een discussie aan de hand van stellingen, waarin de mening van 4 verschillende groepen : studenten, docenten, coo-ontwikkelaars en beleidsmakers, over hoe COO in het onderwijs gebruikt moet/kan worden aan bod komen.

Kijk voor meer informatie en om u in te schrijven voor het symposium op http://medischonderwijs.nl/symposium.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s