Gewijzigde collegetijden per 2009-2010

De collegetijden van de UT zullen met ingang van het opleidingsjaar 2009-2010 gewijzigd worden.

De wijziging heeft voor de UT drie belangrijke voordelen.

  • Synchronisatie van de collegetijden met de TU Delft faciliteert onderwijsuitwisseling tussen beide instellingen door middel van real-time video­conferencing.
  • De nieuwe collegetijden hebben een bijzonder simpel en helder stramien: alle college-uren beginnen om kwart vóór het hele uur en eindigen op het halve uur.
  • De administratieve programmatuur die de UT gebruikt en gaat gebruiken wordt overzichtelijker en gebruiksvriendelijker omdat gewerkt kan worden in een stramien van hele kwartieren (in plaats van in een stramien met een resolutie van vijf minuten zoals in de oude situatie).

Voor studenten is het belangrijkste voordeel uiteraard dat de werkdag met ingang van 31 augustus 2009 een kwartier later begint!

Er wordt nog gestudeerd op de wenselijkheid om de aanvangstijdstippen van tentamens aan de nieuwe situatie aan te passen.

Raadpleeg voor meer informatie op het gebied van jaarcirkels, collegetijden, kalenders, vakanties, feestdagen, etc. regelmatig de website van de Roosterwerkgroep.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s