Blackboard op de UT: laatste nieuws

We beginnen in het Blackboard project de druk te voelen. Het nieuwe collegejaar komt eraan, en dan moeten de vakomgevingen en ondersteuning daarvoor klaar staan! Er gebeurt dus nu een hoop in het Blackboard project. Even wat losse flitsen:

– De eerste pilots met vakken en studenten gaan van start! Er zijn nu 8 pilotvakken aangemeld, maximaal is er plek voor 10 vakken. We zorgen daarbij voor een goede spreiding over de UT (n.b. aanmelden voor pilots is niet meer mogelijk).
– Op 15 januari is de eerste workshop voor docenten die aan de pilots meedoen, er is er nog workshop gepland op 21 januari. Naast het voorbereiden van deze workshops wordt gewerkt aan andere ondersteuningsmaterialen voor studenten en docenten: handleidingen, quick reference card, en helpdeskondersteuning worden in de lucht gezet.
– Voor pilots heb je uiteraard een server nodig. Het goede nieuws: Deze Blackboard (test)server draait, is getest, en er zijn geen onoverkomelijke problemen gevonden!
– Er zijn interviews gepland met de Open Universiteit om van daar de tips en trucs voor het overzetten van gegevens van andere leeromgevingen naar Blackboard mee te nemen.
– Tijdens de onderwijsmiddag van de faculteit Management en Bestuur op 9 februari is iemand van het projectteam aanwezig om een introductiepresentatie Blackboard te geven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s